Raducaneni september 2016 Wij kregen van de zusters uit het opvanghuis Casa Nazaret, enige foto’s toegestuurd om aan onze sponsors te laten zien wat er met uw giften wordt gedaan. Elke euro is welkom; er wordt door de zusters zeer zuinig met uw en ons geld omgesprongen. Het komt niet in een bodemloze put terecht en alleen de gezinnen die echt geen andere bronnen van inkomsten hebben worden gesteund. Op de foto’s ziet u de kinderen aan het werk in Casa Nazaret:

In dit opvanghuis kunnen de kleine kinderen spelen met het o.a. door ons gesponsorde speelgoed in een veilige omgeving. Thuis hebben deze kinderen meestal geen ruimte en middelen. Ook wordt er na schooltijd gelegenheid gegeven tot het maken van huiswerk en wordt er hulp gegeven bij leerproblemen. De zusters krijgen hierbij assistentie van mensen uit het dorp, die hier een kleine vergoeding voor krijgen van onze stichting. Ook een paar afgestudeerde jongeren, die vroeger door ons zijn gesponsord, hebben hier een parttime baan.

Bekijk het fotoalbum

De Stichting

  • De Stichting Straatkinderen Raducaneni is een ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling. Als u geld doneert aan een ANBI kunt u dit bedrag bij belastingaangifte aftrekken van uw inkomen. RSIN 813905473
  • De stichting is opgericht op 20 oktober 2004 door Arie en Willemien Bouma-Beerepoot.
  • Er is geen beloningsbeleid. Alle inkomsten komen ten goede aan de jeugd in Raducaneni.
  • De Stichting bevordert het onderwijs voor kansarme kinderen in het dorp Raducaneni.

Lees hier meer over de stichting...

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com