Beste sponsors, vrijwilligers en andere belangstellenden,
 
We hebben in de maand juli problemen met ons e-mailaccount gehad. Gelukkig is dit weer hersteld en kunnen we weer normaal ons nieuws rondsturen.
Daarom krijgt u nu pas de opbrengst van de boekenmarkt te horen. De boekenmarkt, die gehouden werd op 4- 5 en 6 mei is goed verlopen. Er was iets minder omzet dan het vorige jaar.
Dat resulteerde in een bedrag van € 1758.--  voor onze stichting.
Door de vele giften in een envelop aan een van onze bestuursleden thuis, staat er voldoende op de bankrekening, zodat de kinderen en studenten in Raducaneni ook dit jaar weer geholpen kunnen worden. In het jaarverslag aan het einde van dit jaar kunt u hier meer over lezen.  Namens de kinderen en studenten uit Raducaneni, danken wij u allen hartelijk voor uw steun.
Er is momenteel weer een zomerstop voor het innemen van de boeken.  Na 1 oktober kunt u de boeken weer op de vertrouwde adressen deponeren. Als mensen gaan emigreren of bij huisontruimingen kunnen boeken worden opgehaald. De informatie is te vinden op www.boekenmarktopmeer.nl.
De datum voor de komende Boekenmarkt is: 3 – 4 en 5 mei 2019.
Een paar bestuursleden hebben het plan om in september met een camper op bezoek te gaan bij ons project in Raducaneni.  Wij gaan kijken hoe de situatie daar momenteel is en zullen met de zusters gaan spreken over de bestedingen van het geld van onze stichting en welke hulp het meest gewenst is.  Ook hopen wij wat studenten te spreken om hen aan te moedigen bij hun studie.
Wij zullen ook weer foto’s maken van de situatie ter plekke om dat op onze website te zetten.
Zoals u weet kunt u altijd op onze website het laatste nieuws lezen en de foto’s bekijken.
Voor nu wensen wij u nog een plezierig verloop van de zomer en u hoort weer van ons in het najaar.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Anita
 

De Stichting

  • De Stichting Straatkinderen Raducaneni is een ANBI: Algemeen Nut Beogende Instelling. Als u geld doneert aan een ANBI kunt u dit bedrag bij belastingaangifte aftrekken van uw inkomen. RSIN 813905473
  • De stichting is opgericht op 20 oktober 2004 door Arie en Willemien Bouma-Beerepoot.
  • Er is geen beloningsbeleid. Alle inkomsten komen ten goede aan de jeugd in Raducaneni.
  • De Stichting bevordert het onderwijs voor kansarme kinderen in het dorp Raducaneni.

Lees hier meer over de stichting...

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com